دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و صنعت خراسان جنوبی روز سه شنبه هفتم آذرماه1396 با حضور دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند، بی بی عصمت سرفرازی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی، مدیران کل ومسئولین استانی در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند افتتاح شد.

پس از آیین گشایش و افتتاح این نمایشگاه رئیس دانشگاه بیرجند، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی از 28 غرفه حوزه های پژوهشی دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، واحدهای صنعتی، دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها بازدید کردند.

دکتر سید علی میربزرگی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خراسان جنوبی، اظهار کرد: ۲۸ دانشگاه، دستگاه اجرایی و واحد تحقیقاتی در این نمایشگاه شرکت کرده اند.

وی با بیان اینکه از مجموع واحدهای شرکت کننده در نمایشگاه شش واحد صنعتی و سه واحد مرکز تحقیقاتی هستند، افزود: ۱۲ دستگاه اجرایی و هفت دانشگاه و واحد دانشگاهی نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه شش کارگاه تخصصی نیز در این نمایشگاه برپا خواهد شد، گفت: همچنین شش نشست تخصصی در خلال نمایشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هدف عمده برگزاری این نمایشگاه ترویج  و حمایت از حوزه پژوهش و ارتباط بین صنعت و دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها است، عنوان کرد: با برگزاری نمایشگاه و فن بازار ارتباط بین صنعت و دانشگاه و دستگاه های اجرایی قوی تر خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاورد های پژوهشی حدود ۱۷ سال گذشته در تهران پایه گذاری شده است، افزود: طی دوسال گذشته این نمایشگاه در استان های کشور نیز برگزار می شود.

معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه تعمیق امر پژوهش در سطح میانی جامعه از مهم ترین اهداف نمایشگاه امسال است، گفت: برگزاری چندین جشنواره نیز از دیگر اقدامات پژوهشی در استان بوده است.

وی با بیان اینکه مشکل عمده دانشگاه ارتباط با صنعت و جامعه است، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی خود را نیازمند دانشگاه نمی دانند.

دکتر میربزرگی با اشاره به اینکه استقبال از این نمایشگاه نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است، افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه دستگاه های اجرایی باید یک درصد از اعتبارات هزینه ای و پژوهشی خود را صرف امور تحقیقاتی کنند.

این نمایشگاه از ۷ الی ۹ آذرماه امسال، صبح‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و بعدازظهرها ۱۶ تا ۲۰ به روی علاقه‌مندان باز است