افتتاح نمایشگاه ناشران تخصصی کتاب لاتین در دانشگاه بیرجند

اولین نمایشگاه تخصصی ناشران کتب لاتین ( Sage publishing, Elsiever, Cambrdige University Press , Peter Lang ) به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، صبح شنبه 20 آبان در مجموعه کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده در کتابخانه مرکزی ، راه اندازی کتابخانه دیجیتال ، واحد علم سنجی ، تاسیس شاخه مرکز منطقه ای شیراز و فعال سازی بخش خدمات جنبی در سطح استان را ضروری دانست و بر لزوم ارائه خدمات بهینه در جهت جلب رضایت و استفاده فعال کاربران کتابخانه تاکید کرد.

در این مراسم که معاون پژوهش و فناوری ، اعضای هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز حضور داشتند، دکتر لیلی سیفی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند گزارشی از فعالیت های انجام شده دراین کتابخانه ارائه کرد.

سیفی، تغییر کاربری های کتابخانه مرکزی بر اساس استاندارد های کتابخانه های دانشگاهی ، بهره برداری از سامانه همانند جو، برگزاری کارگاه "آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی و کتابخانه مرکزی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی 96"، پیوستن کتابخانه مرکزی به پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه بزرگ کشور، ارتقاء پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه به 42 پایگاه آنلاین، مزین نمودن تابلو کتابخانه مرکزی به نام مرحوم دکتر گنجی ، سیستمی کردن عضویت دانشجویان از مهر 96، افزایش منابع فارسی ، کنترل موجودی منابع کتابخانه، راه اندازی بخش بیرجند شناسی، یکسان سازی بارکد های کتب مهندسی با نرم افزار کتابخانه را از مهمترین فعالیت های انجام شده در کتابخانه مرکزی برشمرد.

وی همچنین از تخصیص اعتبار برای خرید کتاب های مورد نیاز اعضلی هیأت علمی و دانشجویان از نمایشگاه خبر داد.

در این نمایشگاه افزون بر ارائه انتشارات دانشگاه بیرجند، از حوزه های مختلف علوم انسانی ، علوم پایه ، فنی و مهندسی و کشاورزی کتاب عرضه می شود. نمایشگاه تخصصی ناشران کتب لاتین از 20 تا 25 آبان از ساعت 9 تا 18 در کتابخانه مرکزی برپا است.