دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند از پذیرش و چاپ 330 مقاله از میان 814 مقاله ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه دائمی همایش ملی باستان شناسی ایران در دانشگاه بیرجند خبر داد.

رئیس دانشکده هنر اظهار کرد: به همت گروه باستان شناسی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند سومین همایش ملی باستان شناسی ایران 3 و 4 آبان 1396 در تالار همایش های پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی تهران برگزار شده است.

وی افزود: در این همایش که با حضور پژوهشگران، اساتید و دانشجویان باستان شناسی از سراسر کشور برگزار گردید، ضمن ارائه مقالات منتخب به صورت سخنرانی و پوستر از سه عنوان کتاب رونمایی شد.

دکتر حسن هاشمی دبیر علمی همایش نیز با بیان اینکه 100 نفر از اساتید دانشگاه های کشور کار داوری مقالات رسیده به همایش را انجام داده اند گفت: در سومین همایش باستان شناسی ایران چهار حوزه تخصصی مطالعات باستان شناسی و علوم میان رشته ای، پژوهش های باستان شناسی دوران پیش از تاریخ، پژوهش های باستان شناسی دوران تاریخی و مطالعات و پژوهش های باستان شناسی دوران اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

نخستین همایش باستان شناسی ایران اردیبهشت 1392 در دانشگاه بیرجند و دومین همایش آبان 1394 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

همایش ملی باستان شناسی ایران به صورت دو سالانه در یکی از دانشگاه های کشور برگزار می شود

photo_۲۰۱۷-۱۰-۲۵_۱۶-۲۶-۴۷
photo_۲۰۱۷-۱۰-۲۵_۱۶-۲۷-۲۸