حجه الاسلام سید محمد باقر عبادی نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی شب گذشته از سالن غذاخوری پردیس دانشگاه بیرجند بازدید نمود و پس از صرف شام در کنار دانشجویان با دانشجویان مجموعه های خوابگاهی سرو و صدف دیدار و گفتگو کرد.
در این بازدید دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محسن خورشید زاده معاون دانشجویی و تنی چند از مدیران و مسئولین دانشگاه نیز همراه با رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با حضور در مجموعه های خوابگاهی پردیس شوکت آباد در فضایی صمیمی به صورت مستقیم و چهره به چهره سخنان و نقطه نظرات دانشجویان را شنیدند و ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در جهت بهبود خدمات دانشجویی و حل مسایل رفاهی دانشجویان به سئوالات و درخواست های مطرح شده پاسخ گفتند.
حجه الاسلام عبادی در این دیدار بر استفاده دانشجویان از امکانات مادی، معنوی و زمان تأکید کرد.
بهره برداری مناسب از منابع در اختیار و تحول سخت افزاری توسط مدیران و دانشجویان، نوع نگاه به تجملات و ظواهر دنیوی و نگاه فرهنگی به مشکلات و استفاده از تمامی فرصت ها برای کسب علم همراه با معنویت از دیگر توصیه های نماینده مجلس به دانشجویان بود.