به همت کانون عفاف و حجاب و مشارکت کانون جوانان رضوی، شورای فرهنگی خوابگاه ها، بسیج دانشجویی و هیأت محبان المهدی(عج) دانشگاه بیرجند برگزار شد:

جشن میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر با عنوان" دردانه های خلقات" با حضور خادمیان حرم رضوی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۷۷۷۷ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

جشن ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر تحت عنوان (دردانه های خلقت) به همت کانون عفاف و حجاب و مشارکت کانون جوانان رضوی، شورای فرهنگی خوابگاه ها، بسیج دانشجویی و هیأت محبان المهدی(عج)  دانشگاه بیرجند در تاریخ یکشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۳  از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۲:۳۰ در تالار ولایت برگزار گردید.

در ابتدای این برنامه خادم یاران رضوی همراه پرچم حرم مظهر رضوی در مراسم حضور یافته و به اجرای مدح و سرود پرداختند.

در ادامه ریاست دانشگاه ،دکتر لامعی ضمن خوش آمد گویی و تبریک ایام ،به ایراد سخنانی از ویژگی های جوان پرداخت.

سپس برنامه گروه سرود مفضال دو سرود با موضوع امام زمان(ع) و خواهر و برادری اجرا کرد.

همچنین در ادامه کانون موسیقی دانشگاه به صورت زنده اجرا داشت.

این جلسه با سخنرانی بانوی لبنانی خانم زینب جابر اولین مجری زن لبنانی در صدا و سیمای ایران و استاد دانشگاه ادامه پیدا کرد.

اجرای مسابقات و قرعه کشی پنج سفر قم و پنج سفر مشهد و همچنین اهدای تعدادی جوایز به فعالان فرهنگی و مذهبی پایان بخش جشن روز دختر بود.

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳