کسب عنوان «کانون نمونه کشوری» توسط کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۵۲۹۶ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...

ششمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان و جسم، با حضور دکتر نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی و دکتر تقی‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه اصفهان در روزهای ۱۲ تا ۱۴ مهر ماه 1402 برگزار گردید.

در این همایش که با هدف تعامل کانون‌ها و ارتقاء عملکرد آنان برگزار شد، خانم فیروزه یعقوب زاده، دبیر کانون، آقای پارسا رحمانی نائب دبیر کانون، خانم‌ فهیمه فضلی نائب مسئول کمیته اطلاع‌رسانی، آقای حسین خارکش مسئول کمیته مداخلات اجتماع‌محور شرکت داشتند و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، عنوان «کانون نمونه کشوری» را کسب نمود. ضمن تبریک به اعضای فعال کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، توفیقات روزافزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستاریم.

نظر شما :