کسب عنوان «کارشناس منتخب کشوری» توسط کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۴۵۶۸ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...

دومین دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی ویژه کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی همزمان با اولین دوره آموزشی کارشناسان مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر هاشم داداش‌‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناری و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی، از تاریخ ۱۷ لغایت ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

در این دوره آموزشی که با هدف ارتقای آموزشی، تعامل و هم اندیشی کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی و بهداشت و درمان، شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکارهای اثربخش برگزار شد، خانم فاطمه علی‌آبادی، کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند، عنوان «کارشناس منتخب مراکز مشاوره و سبک زندگی منطقه نه در سال ۱۴۰۱» را کسب نمود. ضمن تبریک به ایشان، توفیقات روزافزون‌شان را از خداوند متعال مسئلت داریم.

آخرین ویرایش۰۳ آبان ۱۴۰۲

نظر شما :