در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صورت گرفت:

افزایش مبادلات علمی دانشگاه بیرجند با وزارت تجارت بین الملل چین

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۷۷۱۹ اخبار برگزیده
افزایش همکاری‌های علمی  دانشگاه بیرجند با وزارت تجارت بین الملل چین در دیدار دکتر حسین نویدی نیا رئیس همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه با واسون ژیان نماینده وزارت تجارت بین الملل چین بررسی شد.
افزایش مبادلات علمی دانشگاه بیرجند با وزارت تجارت بین الملل چین

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند با کشور چین، دکتر حسین نویدی نیا رئیس همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه با واسون ژیان نماینده وزارت تجارت بین الملل چین دیدار کرد.
در این دیدار دکتر حسین نویدی نیا با معرفی دانشگاه بیرجند بر علاقه‌مندی این دانشگاه برای افزایش مبادلات علمی با دانشگاه‌های کشور چین تاکید کرد.  واسون ژیان نیز با اشاره به مراکز علمی و تحقیقاتی متعدد علاقمند به همکاری علمی  مخصوصا در شهر گوانگژو چین به پتانسیل ‌های بالای همکاری علمی دانشگاههای چین با دانشگاه بیرجند اشاره کرد و بر نقش مثبت این مراودات بر افزایش تبادلات تجاری و فناوری بین دو کشور تأکید کرد.